Nu sunt produse
Prețurile includ TVA
Instalatie pentru transformarea mierii in crema si decristalizare (cu cilindru incalzit), capacitate 100L, (alimentare 230V)
Sursa de alimentare 230V
Capacitate 100 L
Putere 0,18 kW
Viteza de rotație a mixerului 36 rot / min
După o anumită perioadă de timp este în mod natural ca mierea sa cristalizeze. Temperatura adecvata de cristalizare este 16-18oC. La temperaturi mai mari, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele sunt mai mari.
Încălzirea mierii la o temperatură de 40 ° C, și menținerea acesteia timp de mai multe zile, se mută de la starea de miere cristalizata in lichida
Dispozitiv pentru amestecare are agitator mecanic special, care permite să efectueze procesul de recristalizare, după care obține consistența mierii ideale, similar cu creme de ciocolata pentru copii. Acest proces implică o aerare ciclică a mieri,o agitare viguroasă timp de câteva zile, până la consistența dorită. Ventilatiea are loc în timpul amestecării.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi, timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, la început se adăugă miere cristalizata “Smântânire“ este destinat să producă o multitudine de cristale fine și prevenirea creșterii cristalelor existente. Această miere stocată la o temperature constanta isi mentine starea timp de mai multe luni
Nu sunt produse
Prețurile includ TVA