Nu sunt produse
Prețurile includ TVA
W20085_Z
Instalație pentru transformarea mierii în cremă și decristalizare (cu cilindru încălzit), capacitate 100L, (alimentare 230V)
Sursa de alimentare: 230V
Capacitate: 100 L
Putere: 0,18 kW
Viteza de rotație a mixerului: 36 rot / min
După o anumită perioadă de timp, este în mod natural ca mierea să cristalizeze. Temperatura adecvată de cristalizare este 16-18 °C. La temperaturi mai mari, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele sunt mai mari.
Încălzirea mierii la o temperatură de 40 °C și menținerea acesteia timp de mai multe zile o transformă din stare cristalizată în lichidă.
Dispozitivul are un agitator mecanic special care permite să efectueze procesul de recristalizare, după care se obține consistența mierii ideale, similară cu creme de ciocolată pentru copii. Acest proces implică o aerare ciclică a mierii și o agitare viguroasă timp de câteva zile, până la consistența dorită.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi, timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, la început se adaugă miere cristalizată. “Smântânirea” este destinată să producă o multitudine de cristale fine și prevenirea creșterii cristalelor existente. Această miere, stocată la o temperatură constantă, își menține starea timp de mai multe luni.
Nu sunt produse
Prețurile includ TVA