Instalatie de decristalizare si transformat miere in crema, 70l (230V)- cu incalzire-LYSON

w20087C_Z

w20087C_Z
Produs nou

9 220,00 lei

- +

Add to compare

 
Informații

 

Instalatie pentru transformarea mierii in crema si decristalizare (cu cilindru incalzit), capacitate 70L, (alimentare 230V)

Sursa de alimentare 230V
Capacitate 70 L
Putere 0,18 kW
Viteza de rotație a mixerului 36 rot / min

După o anumită perioadă de timp este în mod natural ca mierea sa cristalizeze. Temperatura adecvata de cristalizare este 16-18oC. La temperaturi mai mari, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele sunt mai mari.
Încălzirea mierii la o temperatură de 40 ° C, și menținerea acesteia timp de mai multe zile, se mută de la starea de miere cristalizata in lichida
Dispozitiv pentru amestecare are agitator mecanic special, care permite să efectueze procesul de recristalizare, după care obține consistența mierii ideale, similar cu creme de ciocolata pentru copii. Acest proces implică o aerare ciclică a mieri,o agitare viguroasă timp de câteva zile, până la consistența dorită. Ventilatiea are loc în timpul amestecării.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi, timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, la început se adăugă miere cristalizata “Smântânire“ este destinat să producă o multitudine de cristale fine și prevenirea creșterii cristalelor existente. Această miere stocată la o temperature constanta isi mentine starea timp de mai multe luni.

Scrieţi o recenzie

Instalatie de decristalizare si transformat miere in crema, 70l (230V)- cu incalzire-LYSON

Scrieţi o recenzie

30 other products in the same category:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș