Instalatie de decristalizare si transformat miere in crema, 70l (230V)- cu incalzire-LYSON

  • Capacitate: 70 L
  • Alimentare: 230V
  • Putere motor: 0,18 kW
  • Viteză mixer: 36 rot/min
  • Caracteristici: Panou de comandă pentru reglarea temperaturii și duratei, capac transparent, senzor de oprire

Detalii

w20087C_Z

w20087C_Z
Produs nou

9 980,00 lei

- +

Add to compare

 
Informații

Instalație pentru transformarea mierii în miere cremă și decristalizare (cu cilindru încălzit),

Capacitate: 70L

Alimentare: 230V

Putere: 0,18 kW

Viteza de rotație a mixerului: 36 rot / min

După o anumită perioadă de timp, este în mod natural ca mierea să cristalizeze. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18°C. La temperaturi mai mari, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele sunt mai mari.

Încălzirea mierii la o temperatură de 40°C și menținerea acesteia timp de mai multe zile, mută mierea din starea de cristalizare în lichid.

Dispozitivul de amestecare are un agitator mecanic special care permite efectuarea procesului de recristalizare, după care obține consistența mierii ideale, similară cu cremele de ciocolată pentru copii. Acest proces implică o aerare ciclică a mierii, o agitare viguroasă timp de câteva zile, până la consistența dorită. Ventilația are loc în timpul amestecării.

Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi, timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, la început se adaugă miere cristalizată. Procesul de “smântânire” este destinat să producă o multitudine de cristale fine și să prevină creșterea cristalelor existente. Această miere, stocată la o temperatură constantă, își menține starea timp de mai multe luni.

Instalația de transformare a mierii în miere cremă este foarte populară în Polonia și Germania.

Acest omogenizator pentru miere cremă este compus din:

  • Pereți dubli cu încălzire
  • Panou de comandă pentru setarea temperaturii și duratei de încălzire a bazinului
  • Capac din plastiglas transparent pentru a vedea ce se întâmplă înăuntru
  • Paletă din inox pentru omogenizarea materiei
  • Motor
  • Panou de comandă pentru setarea programului sau a ciclului de omogenizare
  • Canea pentru scurgerea materialului
  • Mânere pentru manipulare

Video de prezentare:

Scrieţi o recenzie

Instalatie de decristalizare si transformat miere in crema, 70l (230V)- cu incalzire-LYSON
  • Capacitate: 70 L
  • Alimentare: 230V
  • Putere motor: 0,18 kW
  • Viteză mixer: 36 rot/min
  • Caracteristici: Panou de comandă pentru reglarea temperaturii și duratei, capac transparent, senzor de oprire

Scrieţi o recenzie

30 other products in the same category:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș