Nu sunt produse
Prețurile includ TVA
w20087C_Z
Instalație pentru transformarea mierii în miere cremă și decristalizare (cu cilindru încălzit),
Capacitate: 70L
Alimentare: 230V
Putere: 0,18 kW
Viteza de rotație a mixerului: 36 rot / min
După o anumită perioadă de timp, este în mod natural ca mierea să cristalizeze. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18°C. La temperaturi mai mari, procesul de cristalizare este mai lent, iar cristalele sunt mai mari.
Încălzirea mierii la o temperatură de 40°C și menținerea acesteia timp de mai multe zile, mută mierea din starea de cristalizare în lichid.
Dispozitivul de amestecare are un agitator mecanic special care permite efectuarea procesului de recristalizare, după care obține consistența mierii ideale, similară cu cremele de ciocolată pentru copii. Acest proces implică o aerare ciclică a mierii, o agitare viguroasă timp de câteva zile, până la consistența dorită. Ventilația are loc în timpul amestecării.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi, timp de aproximativ 10-15 minute. De exemplu, la început se adaugă miere cristalizată. Procesul de “smântânire” este destinat să producă o multitudine de cristale fine și să prevină creșterea cristalelor existente. Această miere, stocată la o temperatură constantă, își menține starea timp de mai multe luni.
Instalația de transformare a mierii în miere cremă este foarte populară în Polonia și Germania.
Acest omogenizator pentru miere cremă este compus din:
Video de prezentare:
Nu sunt produse
Prețurile includ TVA