Dozator miere profesional - Nassenheider 230V

https://www.youtube.com/watch?v=jvGvHcw7muo&ab_channel=NASSENHEIDERe.K.

Detalii

SPR502

SPR502
Produs nou

16 800,00 lei

- +

Add to compare

 
Informații

 

Dozator miere profesional, compact, destinat stupinelor medii. Este produs de firma germana Nassenheider, specializata in dozatoare de miere si alte substante lichide. Acest dozator de dimensiuni mici, cu pompa inclusa si panou de comanda full automat are avantajul de a putea fi folosit chiar si atunci cand spatiul de lucru este mic. Acest model se afla pe piata deja de multi ani, iar performanta si fiabilitatea sa au fost demonstrate de feedback-ul venit de la clientii care il folosesc.

Detine un senzor care permite declansarea automata a umplerii borcanului cu miere dupa ce el a fost asezat in locul corect si nu inainte de asta.

Panoul de comanda full automat, permite o serie larga de setari. Presetarea greutatii de miere ce va fi introdusa in borcan se poate face cu o finete de 1g. Panoul de comanda de ultima generatie, permite si upgrade-ul softului in viitor prin intermediu unui port USB.

Calibrare simpla si rapida a greutatii in functie de densitatea lichidului dozat. Acesta caracteristica a panoului de comanda full automat va permite dozarea exacta a sorturilor diferite de miere sau a aceluiasi sort de miere la temperaturi diferite. Calibrarea se face la inceputul sesiunii curente de imbuteliere si va asigura corectitudinea dozajului daca temperatura mierii nu se schimba pe parcurs. Cu acest aparat puteti doza si miere crema! Datorita acestor caracteristici aparatul poate fi folosit si pentru a doza alte lichide precum: mustar, ketch-up, ulei, sosuri, produse lactate lichide, etc., care au vascozitatea asemanatoare cu mierea. Pentru a putea doza lichide cu o structura diferita - spre exemplu iaurt cu bucati de fructe - este nevoie sa se foloseaca un alt cap pentru pompa. Aceste capete noi se pot achizitiona separat si se monteaza foarte usor prin desfacerea a catorva suruburi, permitandu-va sa transformati aceasta masina intr-un dozator combinat. 

Folosire ca si pompa de mieremasina poate fi folosita ca o pompa de miere cu o viteza de 260 kg miere / ora. Masina permite schimbarea sensului de pompare. Pentru folosirea ca si pompa de miere este necesara achizitionarea separata a unei a doua tevi conectoare. O puteti utiliza pentru mutarea mecanizata a mierii in maturatoare la extractie. Daca doriti sa automatizati acest proces se poate achizitiona separat un comutator cu plutitor pentru a va asigura ca nu mai trebuie sa supravegheati procesul de mutare a mierii.

Folosire ca si aparat pentru obtinere miere crema: se foloseste setarea "time switch clock" pentru mutarea lenta (de 5-8 ori pe zi ) a mierii intre doua maturatoare.

Curatare usoara: capul pompei poate fi demontat prin desfacerea a catorva suruburi si spalat.

Folosirea cu o masa rotativa: dozatorul de miere compact poate fi montat pe o masa rotativa automata cumparata separat pentru a ridica nivelul de automatizare si a usura munca.

Scala de dozare: intre 10 g si 34 kg. Toate greutatile uzuale sunt deja presetate. Greutati diferite de cele uzuale pot fi setate foarte usor din meniu.

Inaltimea maxima a recipientelor folosite: 34 cm. Pentru inaltimi mai mari va rugam sa ne contactati in prealabil.

Viteza de imbuteliere: 360 borcane de 500g / ora

Marja de eroare: +/- 2-3g

Inaltime de pompare: pompa poate trage miere de la cel mult 1 m si o poate ridica pana la 4 m

Temperatura indicata a mierii pentru o dozare optima:

  • 20-25°C pentru miere lichida
  • 25-35°C pentru miere crema (<16% apa)

Putere motor: 100W 220V

Greutate si dimensiune fara ambalaj14 kg/ 250 x 350 x 500 mm


Scrieţi o recenzie

Dozator miere profesional - Nassenheider 230V

https://www.youtube.com/watch?v=jvGvHcw7muo&ab_channel=NASSENHEIDERe.K.

Scrieţi o recenzie

30 other products in the same category:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș