Startovit

Fiecare cutie conţine câte 5 pliculeţe, a câte 5 gr. STARTOVIT.

Detalii

Produs nou

19,00 lei

- +

Add to compare

 
Informații

 

ADMINISTRARE: 5 gr. STARTOVIT la 10 litri sirop 1/1.

ATENŢIE!  Aplicarea preparatului la familii puternice poate duce la intrarea în frigurile roitului! Se recomandă forţarea doar a acelor familii la care se urmâreşte în mod intenţionat divizarea lor în vederea obţinerii de roiuri.Startovit - granule îmbunătăţeşte sănătatea şi ridică productivitatea familiilor de albine.
Furajele combinate suplimentare Startovit pentru albine conţin într-o compoziţie optimă elementele cobalt (urmă), clorură de sodiu şi fosfor.Cobaltul - unul din mineralele suplimentare din alimentaţia albinelor stimulează creşterea numărului de ouă depuse de regină având ca rezultat cu până la 19% mai mult puiet, cantitatea de albine creşte până la 30% şi funcţiile lor vitale sunt activate.Fosforul - este necesar în dezvoltarea şi recuperarea rapidă fiziologică a indivizilor din familiile de albine (larve care se dezvoltă rapid). În hrănirea intensivă a puietului, nevoile de fosfor sunt mai mari.
Acesta îmbunătăţeşte capacitatea de reproducere a reginei. El participă la metabolismul glucidelor.Ionii de sodiu şi clorură - utili pentru menţinerea presiunii osmotice în organismul albinei şi a ţesuturilor, susţine procesele biochimice şi funcţiile.Startovit are efect în timpul întregului sezon activ, astfel În primăvara anului: În familiile slabe şi a familiilor de putere medie pentru a optimiza si accelera dezvoltarea lor până la începerea colectării de polen, pentru prima dată.În prima jumătate a verii: În familiile de albine puternic dezvoltate pentru a crea puiet (noi familii de albine).În a doua jumătate a verii: Pentru a sprijini ouatul de către regină şi a spori puterea familiilor de albine cu albine tinere.Startovitul este bine acceptat de către familiile de albine.

500 ml sirop oferit în hrănitor este luat între 24 şi 48 de ore după ce a fost dat, în funcţie de puterea familiei.

Scrieţi o recenzie

Startovit

Fiecare cutie conţine câte 5 pliculeţe, a câte 5 gr. STARTOVIT.

Scrieţi o recenzie

30 other products in the same category:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș