Nu puteti plasa o comanda nou din tara/zona dumneavoastra. United States

Cutie Nicot Completa

 

1 Cupularva
110 Cupule
110 Portacupule
110 Suporturi de Bloc

110 Cusca Protectie Bigudiu

Detalii

ov1

ov1
Produs nou

Add to compare

 
Informații

Cutia Nicot pentru 100 matci pe serie. Este compusa dintr-o cutie nicot, 110 cupule, 100 portcupule, 100 de suporti de bloc si 100 de custi botca (bigudiu).

Cutia Nicot simuleaza un fagure natural. Unele celule din acest fagure de plastic au fundul detașabil (se observă găurile în poză). Pe aceste celule se montează cupule din plastic care au forma unui început de botcă. Matca este izolată pe acest fagure cu gratia Hanneman ce se poate observa, astfel încât albinele să aibă acces la ea. Dimensiunea cutiei este: 147x130x28mm, 110 cupule.

După ce matca a oat în celule, cupulele însămânțate se retrag si se montează pe portcupule care la randul lor vor fi atasate pe câte un suport de bloc. Suporții de bloc au fost montati în prealabil pe o scandurică. Aceste scandurici se monteaza câte trei (una sub alta) într-o rama goală.

Rama cu botci astfel obținute se introduce într-o familie puternică care a fost organizată sau la care matca a fost izolată cu gratie Hanneman într-o parte restrânsă a stupului.

Familia crește o parte din aceste botci și le căpăceste. Atunci ele sunt introduse în cuștile pentru botci pentru ca mătcile tinere să nu se omoare între ele la eclozionare.

Din acest moment mătcile pot fi folosite pentru crearea de noi roi sau înlocuirea mătcilor bătrâne din stupii existenți.

Unii stupari profesioniști înlocuiesc în fiecare an mătcile bătrâne ca o măsură ce rezolvă în mare parte roitul natural și asigurîă familiilor o dezvoltare viguroasă cu un cules pe măsură.

Scrieţi o recenzie

Cutie Nicot Completa

 

1 Cupularva
110 Cupule
110 Portacupule
110 Suporturi de Bloc

110 Cusca Protectie Bigudiu

Scrieţi o recenzie

30 other products in the same category:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș