Capsule de feromon Nasanov- 5 buc

101931

101931
Produs nou

72,00 lei

- +

Add to compare

 
Informații

Feromon prindere roi cu substanţă activă Nasanov

Roirea reprezintă  una din problemele fundamentale ale apicultorilor. Niciodată nu avem timpul necesar pentru a lua măsuri de prevenire şi control. Feromonul de prindere roi poate capta mai multe roiuri din stupurile dvs. reducând astfel pierderile de albine şi miere datorate roirii. Consultaţi ”Pregătirea şi Instalarea Capcanelor pentru Roi”.

PREZENTARE GENERALĂ

Substanţa activă NASANOV produsă pe cale sintetică va atrage roiurile în compartimentele libere ale stupului sau în cutiile de captare roi. Cercetările au demonstrat că roiurile din împrejurimi vor ocupa în medie 50-80% din cutiile de captare roi conţinând substanţă activă Nasanov (cu condiţia existenţei unei roiri adecvate în zonă).

PREGĂTIREA ŞI INSTALAREA CAPCANELOR DE ROI

Pentru atragerea roiurilor, utilizaţi feromonul de prindere roi (Swarm Catch) într-un recipient al ramelor (fagurilor goi). Cutiile trebuie să aibă orientare sudică şi intrarea în partea de jos. Lazile trebuie aşezate la aproximativ un metru deasupra pământului. Cutiile amplasate la marginea stupinei vor capta roiuri din alte zone. Pentru a capta roiuri din stupina dvs. , amplasaţi cutiile cât mai departe posibil (la cel puţin 250 de metri). Această distanţă este importantă deoarece albinele cercetaş selectează în mod natural locuri pentru cuib, la distanţă de cuibul părintesc.

Nu puneţi faguri cu miere în cutii deoarece aceştia atrag albine hoaţe şi furnicile. Se recomandă fagurii de culoare deschisă  deoarece reduc şansele de prezenţă a bolii puietului şi resping găselniţele (moliile albinelor).

Scrieţi o recenzie

Capsule de feromon Nasanov- 5 buc

Scrieţi o recenzie

4 other products in the same category:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș