Conditii transport / livrare

Transport si livrare TREBUIE REVAZUT TEXTUL

Produsele comandate pot ajunge in posesia Dvs. prin intermediul postei sau a unui curier rapid, dupa cum urmeaza:

Curier Rapid – Fan Courier
Curier Rapid – Urgent courier

Este o metoda rapida si comoda de livrare, comanda ajungand la Dvs in 48 – 72 ore. In situatia unei livrari, curierii va contacteaza telefonic, astfel incat puteti stabili chiar Dvs orarul livrarii. De asemenea, pentru localitatile care nu se afla chiar in zonele deservite sau in cazuri speciale este posibila ca produsele / coletele sa fie ridicate de la sediile transportatorilor.
Este posibila astfel si realizarea unor comenzi cu plata ramburs – plata la curier, la primirea coletului – simplificand astfel intreaga procedura de achizitie.

Este astfel o metoda simpla si indicata pentru transportul produselor fragile, cu greutate sau volum mare.

Trebuie sa va consultati cu agentul de vanzari al companiei noastre in vederea alegerii metodei / transportatorului, astfel incat locatia Dvs sa fie intr-o zona apropiata de rutele principale ale transportatotilor. In cazul in care localitatea Dvs nu se afla in lista de deservire a transportatorilor – in raza sediilor acestora, acestia percep taxe pe kilometrii suplimentari, ceea ce va poate incarca excesiv factura. 

Posta Normala – Mesagerie

Este cea mai ieftina metoda de transport pentru colete mici.
In momentul sosirii coletului, veti primi din partea postei un aviz de instiintare. In cazul in care avizul nu apare este indicat sa mergeti totusi la posta la 3 zile dupa trimiterea coletului si sa intrebati daca a ajuns.

Oricare din variantele de livrare trebuie stabilita la finalizarea comenzii impreuna cu unul dintre agentii nostri. Cu aceasta ocazie beneficiati de consultanta in ceea ce priveste cea mai buna optiune in ceea ce priveste transportul – pret in raport de cantitate/volum si distante.

 

Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele pagube datorate serviciului de transport ales de dvs, acestea fiind imputabile exclusiv transportatorilor angajati pentru a asigura transportul si care raspund de serviciile prestate. Eventualele justificari referitoare la modul de ambalare a produselor din partea acestora sunt acceptate numai inainte de primirea coletelor spre livrare de catre acestia nu dupa ce coletele au fost acceptate la transport si paguba a fost produsa.


Compare 0

Nu sunt produse

To be determined Livrare
0,00 lei Din care TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Vezi detalii coș