Nem rendelhetsz ebből a régióból/országból: United States

Méhlesöprő gép 12V

Ta60

Ta60
Új termék

Összehasonlítás

 
Egyéb infó

Az eszköz igen nehéz kézimunkát vált ki annak veszélye nélkül, hogy teljesítmény-visszaesés következne be, vagy a méhek sérülésével kellene számolni. Lényegesen megkönnyíti a kézi seprés vagy a lerázás fáradtságos folyamatát.

Minden típusú keretnél jól alkalmazható!

Konténerben is kiválóan használható a komplett rendszer, mivel kicsi a helyigénye. Az úgynevezett seprő „felsőrész” független elem az alsó csapdarésztől, így a méhész továbbgondolhatja annak felhasználhatóságát. Például konténeres méhészkedésnél a felsőrészt akasztófüllel a fiók fölé rögzítve, alul egy íves csapdarésszel a méhek azonnal visszaseprődnek a helyükre. Fekvőkaptáras méhészkedés esetén pedig, a leseprő felső részét egy 20-25cm-es emeléssel a kaptárra helyezve, a bogarakat azonnal a helyükre vissza lehet seperni.

Működési elv, felépítmény

Laposvasból készített 50cm x 25cm-es kereten nyert elhelyezést 2 db DC motor, melyek fóliából készített speciálisan kialakított lapátokat forgatnak. A lapátok kiképzése és a motorok beállított fordulatszáma olyan, hogy a bogarak nem sérülnek.

A fólialapátok forgás közben a keret jobb és bal oldalán lévő bogarakat a centrifugális erő, valamint a lapátok által keltett légáram segítségével, egy a lapátok alatt kellő távolságra elhelyezkedő dobozba kerülnek.

A berendezés 80 cm magasságú, így a méhész kényelmes testhelyzetben képes a leseprést végezni úgy, hogy a keret tartófüleit megfogva, a keretet függőleges helyzetben tartva a már forgásban lévő lapátok közé engedi, majd a felső keretlécig leereszti. Előfordulhat, hogy az összes méhecske eltávolításához a leírt műveletet egymás után 2-3-szor gyors egymásutánban meg kell ismételni. A család leseprése után a kapcsoló segítségével a berendezés leállítható, majd a doboz fiókrendszerű kicsúsztatása után a méhek a helyükre önthetők.

Írd meg véleményed

Méhlesöprő gép 12V

Írd meg véleményed

 
Comments(1)
2015-12-08
Apicultorii au zis

Adi Hodis:
Permiteți-mi sa va spun ca nu este dura.Parțile active, periile propriu zise sant din folie moale și crestata.Are ecelași efect ca o perie apicola insa randamentul e altul.

  • Hasznos volt önnek ez a bejegyzés?
  • (0) (0)

Write your review!

14 más termék ugyanabban a kategóriában:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Összehasonlítás 0

Nincs termék

To be determined Szállítás
0,00 lei Adó
0,00 lei Összesen

Ár tartalmazza az ÁFÁ-t

Fizetés