Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Cégünk méhészeti termékek előállításával továbbá méhészeti eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Több mint 20 éves tapasztalattal a méhészeti termékek előállítása terén, bátran kijelenthetjük, hogy cégünk maxmálisan eleget tesz a minőségi elvárásoknak. Termékeinkel elnyertük a BIO minősítést. Széles kínálatot nyújtunk méhészeti termékeinkből a méztől egésszen a virágporig, méhpempőig, propoliszig. Az inyenceknek mézkülönlegességeket, krémmézzeket kínállunk.


Méhészeti termékeink mellett méhészeti eszközökből is bő választékot kínállunk a kisebb hobby méhészektől egésszen a többszáz családos profi méhészekig. Méhészeti eszközeink egész Európa szerte elismert gyártók által készített magas minőségü, hosszu élettartamu termékek/eszközök. A méhészeti eszközök melett forgalmazunk méz kicsomagoláshoz használt üveg és műanyag csomagolóanyagokat 25ml-3kg közti ürtartalommal. Továbbá többfelle a méhészetben használt táplálékkiegészítőt is megtalál nállunk.


Mindezek mellett egy újdonságot kinálunk a méhészeink számára, mégpedig a "Zümi Szürcsi" autómata etetőrendszert, amely forradalmasítja a az élelempótlást/serkentést a méhészetben. Ez a találmány világszintü védettséget élvez, egyedülálló egész Európában. Nagy segítség a méhéhszek számára, hisz több órás munkát spórolhatunk meg használatával, továbbá nem zavarjuk állandóan méheinket, hisz kaptárbontás nélkül tudunk etetni.

 


 Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out