Producătoriechipamente apicole

Catalog 2014

Centrifugi radiale PREMIUM line-LysonThere are 4 products.

Centrifugi radiale PREMIUM line-Lyson
NOUA LINIE DE CENTRIFUGI PREMIUM LINE -GARANTIE 5 ANI

*Centrifugi realizate din componente de cea mai buna calitate
*Centrifugi realizate integral din inox

CONSTRUCTIA:

Piciorele:
-Sunt realizate din otel rezistent la acizi (INOX)

Cuva:
-Este realizata din otel rezistent la acizi (INOX ALIMENTAR) cu grosime de 0,8mm, intarita si ranfosata, cu scurgere prin 2 canele de 2". Fundul cuvei este conic, realizat de asemenea din inox rezistent la acizi, cu grosime de 1 mm.

Capacele transparente:
-Sunt realizate din meta-plexi transparent, permite vizualizarea procesului de extractie /centrifugare fara a fi necesar deschiderea capacului si riscul de expunere la accidentari prin contactul cu cosul centrifugii aflat in miscare.

Reductia:
-Este realizat pe roata melcata. Axul cosului centrifugii este cuplat direct la reductia motorului.

Actionarea:
-Este utilizat un motor (230V) cu reductor din seria THF Eco-line, care este cuplat direct la axul de actionare al cosului centrifugii. Motor controlat prin intermediul unui panou de comanda cu invertor, din seria E-1000.
-Modelul de motor permite reducerea consumului cu pana la 35%, mentinand aceleasi performante tehnice in cursul procesului de centrifugare. Utilizarea modelelor de reductii THF creste durabilitatea echipamentelor in exploatare, dupa cum a fost redus si nivelul de zgomot in timpul functionarii.

Cosul radial:
-Este facut din inox alimentar rezistent la acizi. Inelul interior-pe care se fixeaza ramele, este echipat cu forme specifice care previncaderea ramei intimpul operatieide centrifugare. Si acest model de cos este prins pe ax, care este fixat prin intermediul a doi rulmenti-superior si inferior.

Inchidere de siguranta electromagnetica:
-Cea mai buna modalitate de protejae a utilizatorului in timpul folosirii diverselor echipamente impotriva accidentelor, previne accesul la elementele aflate in miscare. Sistemul de inchidere de siguranta - construit direct pe corpul centrifugii- este proiectat si realizat astfel incat intrerupe alimentarea motoruluide actionare in momentul in care este deschis capacul -astfel cosul centrifugilor se vaopri imediat.

Coş  


Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Created by New Experience Soft ©