Producătoriechipamente apicole

Catalog 2014

Echipamente apicole si apicultura

Echipamente apicole si apicultura

 

Bine ați venit!


Firma noastră se ocupă de fabricarea, distribuirea şi împachetarea mierii și în același timp lânga produsele apicole și cu comercializarea echipamentelor apicole.Avem o experiență mai mult de 25 de ani în domeniul apiculturii, și comercializarea produselor apicole. Nu ezităm să spunem că firma noanstră îndeplinește cele mai mari standarde făcute către clienți noștri pretențioși. Produsele noastre apicole a câștigat clasificare ecologică ECO. Vă oferim o gamă bogată de produse apicole, de la miere până la polen, lăptișor de matcă,  propolis si miere cu fructe uscete sau speciale. Pentru clienți fideli vă oferim cele mai bune specialități de miere din inima Transilvaniei.


Pe lângă produsele apicole vă oferim o gamă foarte bogată de echipamente apicole. La noi nu numai apicultorii de hobby poate să găsească toate echipamente apicole, ci și apicultorii profesioniști cu 300-500 de familii de albine. Echipamentele apicole coercializate sunt fabricate de către cele mai mari și recunoscute firme din toate Europa. De exemplu firma Lyson, Logar, Anel etc. În aceste firme se  fabrică produse/ echipamente numai de înaltă calitate , cu durată lungă de viaţă. Lângă aceste echipamente apicole, comercializăm și flacoane pet pentru ambalarea mierii de la 25gr până la 3 kg. Pe lângă aceste produse mai distribuim şi înlocuitor de polen sub formă de pulbere, marca FeedBee®, care este un produs testat şi apreciat pentru calitatea lui de înlocuitor de nutriţie pentru albine. În același timp firma noastă vă oferă pentru dumneavoastă o noutate în piață care revoluționează hrănirea albinelor. Este vorba despre un sistem de hrănire "Zümi Szürcsi" automată cu presiune controlată. Această inovație este protejată la nivel mondial. Cu ajutorul acestui sistem putem să salvăm multe ore de muncă, și în același timp nu trebie să deranjăm familiile cu deschiderea capacelor,așa putem să evităm și furtișagul.


Sperăm că am putut să oferim niște informații utile despre activitățile noastre, și v-a crescut interesul dumneavoastă în legătură cu produsele apicole și echipamentele apicole și noutățile comercializate către noi.
 
     Cu stimă, 

Tőkés Attila

Manager


Coş  


Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Created by New Experience Soft ©