Gyártók



echipamente apicole

Katalógus 2014

Méhészeti termékek és méhészeti eszközök

Méhészeti termékek és méhészeti eszközök


Üdvözöljük honlapunkon!

 

Cégünk méhészeti termékek előállításával továbbá méhészeti eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Több mint 20 éves tapasztalattal a méhészeti termékek előállítása terén, bátran kijelenthetjük, hogy cégünk maxmálisan eleget tesz a minőségi elvárásoknak. Termékeinkel elnyertük a BIO minősítést. Széles kínálatot nyújtunk méhészeti termékeinkből a méztől egésszen a virágporig, méhpempőig, propoliszig. Az inyenceknek mézkülönlegességeket, krémmézzeket kínállunk.


 

Méhészeti termékeink mellett méhészeti eszközökből is bő választékot kínállunk a kisebb hobby méhészektől egésszen a többszáz családos profi méhészekig. Méhészeti eszközeink egész Európa szerte elismert gyártók által készített magas minőségü, hosszu élettartamu termékek/eszközök. A méhészeti eszközök melett forgalmazunk méz kicsomagoláshoz használt üveg és műanyag csomagolóanyagokat 25ml-3kg közti ürtartalommal. Továbbá többfelle a méhészetben használt táplálékkiegészítőt is megtalál nálunk.


Mindezek mellett egy újdonságot kinálunk a méhészeink számára, mégpedig a "Zümi Szürcsi" autómata etetőrendszert, amely forradalmasítja az élelempótlást/serkentést a méhészetben. Ez a találmány világszintü védettséget élvez, egyedülálló egész Európában. Nagy segítség a méhéhszek számára, hisz több órás munkát spórolhatunk meg használatával, továbbá nem zavarjuk állandóan méheinket, hisz kaptárbontás nélkül tudunk etetni.

 

Reméllem sikerült rövid betekintést nyújtanunk a tevékenységünkbe, és felkeltettük érdeklődését az általunk forgalmazott méhészeti termékek, méhészetieszközök, újdonságok iránt.

 

Üdvözlettel, Tőkés Attila

Manager


Created by New Experience Soft ©