Gyártókechipamente apicole

Katalógus 2014

Méhészeti termékek és méhészeti eszközök

Méhészeti termékek és méhészeti eszközök


Üdvözöljük honlapunkon!

 

Cégünk méhészeti termékek előállításával továbbá méhészeti eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Több mint 20 éves tapasztalattal a méhészeti termékek előállítása terén, bátran kijelenthetjük, hogy cégünk maxmálisan eleget tesz a minőségi elvárásoknak. Termékeinkel elnyertük a BIO minősítést. Széles kínálatot nyújtunk méhészeti termékeinkből a méztől egésszen a virágporig, méhpempőig, propoliszig. Az inyenceknek mézkülönlegességeket, krémmézzeket kínállunk.


 

Méhészeti termékeink mellett méhészeti eszközökből is bő választékot kínállunk a kisebb hobby méhészektől egésszen a többszáz családos profi méhészekig. Méhészeti eszközeink egész Európa szerte elismert gyártók által készített magas minőségü, hosszu élettartamu termékek/eszközök. A méhészeti eszközök melett forgalmazunk méz kicsomagoláshoz használt üveg és műanyag csomagolóanyagokat 25ml-3kg közti ürtartalommal. Továbbá többfelle a méhészetben használt táplálékkiegészítőt is megtalál nálunk.


Mindezek mellett egy újdonságot kinálunk a méhészeink számára, mégpedig a "Zümi Szürcsi" autómata etetőrendszert, amely forradalmasítja az élelempótlást/serkentést a méhészetben. Ez a találmány világszintü védettséget élvez, egyedülálló egész Európában. Nagy segítség a méhéhszek számára, hisz több órás munkát spórolhatunk meg használatával, továbbá nem zavarjuk állandóan méheinket, hisz kaptárbontás nélkül tudunk etetni.

 

Reméllem sikerült rövid betekintést nyújtanunk a tevékenységünkbe, és felkeltettük érdeklődését az általunk forgalmazott méhészeti termékek, méhészetieszközök, újdonságok iránt.

 

Üdvözlettel, Tőkés Attila

Manager


Kosár  


A kosár üres

Szállítás 0,00 lei
Összesen 0,00 lei

Kosár Fizetés

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Created by New Experience Soft ©